MEDIFIT d.o.o. Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana  

Funkcionalnosti

Naročanje pacientov

Pacienti, ki se naročajo na samoplačniške storitve in so že vpisani v vaši eAmbulanti, se lahko po hitrem klicu ali sporočilu naročijo na prednastavljene razpoložljive termine kar prek spleta. Termini so dostopni prek poveave v poslanem elektronskem sporočilu, kjer pacient le še izbere najugodnejši termin. Na ta način lahko skrajšamo trajanje klicev, saj si stranke same izberejo termin brez potrebe po pregovarjanju prek telefona.

Varnost izmenjave podatkov

Varna povezava in dodatna varnostna merila pri izmenjavi podatkov omogočajo, da zdravstveno dokumentacijo, informacije o terminih in podatke o zaposlenih vidijo zgolj osebe z dodeljenimi pravicami. Shranjevanje v ozadju se izvaja vsakih 30 minut, zato vam ni treba skrbeti za varnostno kopiranje, ker to počne že eAmbulanta. Prav tako smo poskrbeli za informacijsko varnost: eAmbulanta je bila pregledana s strani zunanjega izvajalca, ki je potrdil varnostno ustreznost rešitve.

Poslovanje, podprto s poročanjem

Svoje poslovanje lahko izboljšate in optimizirate s pomočjo preglednih poročil in statistik uspešnosti, ki prikazujejo: število izvedenih storitev, ustvarjeni promet, zasedenost ambulante in razporeditev pacientov po izvajalcih. S pomočjo poročil lahko spremljate svoj napredek, spremljate uspešne ali manj uspešne spremembe ter vlagate v tiste dejavnosti, ki vaši ambulanti ustvarjajo največji doprinos.

Brezplačen
14-dnevni preizkus

Z veseljem vam bomo omogočili brezplačno obdobje preizkusa aplikacije.

Izpolnite obrazec, nato pa vas bo kontaktiral strokovnjak za eAmbulanto in poskrbel za vašo brezplačno testno verzijo.