MEDIFIT d.o.o. Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana  

ePosvet

01 Obravnava pacienta na daljavo

V času epidemije se je potreba po telemedicinskih kanalih komunikacije opazno povečala. Ekipa eAmbulante je že pred časom začela z oblikovanjem rešitve za obravnavo pacientov na daljavo, v kar smo vložili še dodatne napore v luči nastale epidemije koronavirusa (COVID-19).

eAmbulanta tako sedaj nudi svojim uporabnikom modul ePosvet, s katerim boste lahko pacientom še naprej nudili celostno oskrbo in dostopnost zdravstvenih storitev.

V času velikega porasta potrebe po obravnavah na daljavo se občasno zatekamo tudi k rešitvam, ki nimajo primernih varnostnih protokolov, posledično pa izpostavljamo svoje in pacientove podatke zlorabam. ePosvet poskrbi za varno izmenjavo informacij in podatkov med pacientom in zdravstvenim izvajalcem.

Cenik ePosveta

03 Mobilnost in priročnost

ePosvet deluje v večini brskalnikov oz.  naprav in operacijskih sistemov, kar nudi uporabnikom visoko stopnjo delovanja ne glede na lokacijo in tehnično pripravljenost. Obravnavo na daljavo lahko izvajalec opravlja kjerkoli in kadarkoli, pacient pa se lahko poveže s svojega mobilnega telefona.

Cenik ePosveta

Naj bo eAmbulanta tudi vaša rešitev!

Z veseljem vam bomo omogočili brezplačno obdobje preizkusa aplikacije.

Izpolnite obrazec, nato pa vas bo kontaktiral strokovnjak za eAmbulanto in poskrbel za vašo brezplačno testno verzijo.