MEDIFIT d.o.o. Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana  

Mnenja uporabnikov

Althea, center zdravja in harmonije

Kaj menijo o eAmbulanti v Althei, Centru Zdravja in Harmonije?
28. januarja, 2019 medifit

Kaj menijo o eAmbulanti v Althei, Centru Zdravja in Harmonije?

V Althei, Centru Zdravja in Harmonije ponujajo vrhunsko fizioterapijo, specialistične preglede pri ortopedu, dermatologu, fiziatru in travmatologu ter druge strokovne vsebine s področja zdravega življenjskega sloga. Pred kratkim so postali tudi eden od uporabnikov rešitve eAmbulanta.

Implementacije eAmbulante v Althei je še posebej vesela direktorica centra, gospa Nena Veber, ki nam je zaupala, da je eAmbulanta presegla njihova pričakovanja že v prvem mesecu uporabe.

” Menimo, da je eAmbulanta enostaven program, ki nam nudi točno tisto, kar potrebujemo za hitro in učinkovito izvedbo našega dela. Je pregledna in zelo funkcionalna. Všeč so nam “kratke funkcionalnosti”, npr. kako zelo hitro in enostavno lahko dodamo novo stranko, tako na telefonu, če slučajno nismo v pisarni, kot tudi na računalniku. Stranko lahko na primer dodam ali naročim, tudi če sem na Robleku: vstavim nujne podatke in ko imam čas, dopolnim ostalo. “

Nena Veber,
direktorica centra Althea

eAmbulanta je poslovna informacijska rešitev v oblaku.

” Če primerjamo eAmbulanto s prejšnjimi programi, ki smo jih v preteklosti uporabljali, lahko dodam še vsaj tri prednosti.
Prva je dejstvo, da eAmbulanta upošteva smernice s področja varovanja osebnih podatkov, tako da nam ni potrebno še dodatno skrbeti za skladnost s predpisi. Druga je ažurnost njihovega “help deska”. Dodam naj tudi pripravljenost ekipe, da pri razvoju produkta upošteva v določeni meri tudi naše želje! “

Nena Veber,
direktorica centra Althea

Naša Špela in Gašper vam bosta z veseljem priskočila na pomoč.

Kljub temu, da eAmbulanto v praksi uporabljajo dober mesec, pa sodelovanje med ekipo Althee in Medifita traja že eno leto. Althea je namreč eden od pilotnih centrov, ki je sodeloval že pri snovanju rešitve eAmbulanta, predvsem s podajanjem povratnih informacij. Ekipa Medifita pa že snuje nove strokovne module in funkcionalnosti, predvsem s področja marketinške podpore, slednje pa z navdušenjem sprejemajo tudi uporabniki eAmbulante. Kot doda ga. Veber:

” Pomembno nam je, da bo v prihodnosti omogočena tudi integracija drugih specifičnih modulov, ki pa ne bodo podrli osnovne funkcionalnosti, saj je osnova aplikacije dobro postavljena in se moduli dodajajo po potrebi. “

Nena Veber,
direktorica centra Althea

Vas zanima več o eAmbulanti, poslovni informacijski rešitvi v oblaku, namenjeni izvajalcem samoplačniških zdravstvenih storitev?

Kontaktirajte nas
na 0641 911 44 ali na
info@medifit.si.

Anže Polanec
direktor podjetja Medifit