MEDIFIT d.o.o. Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana  

MDPŠ modul

Pregled nad vsemi procesi in strankami

Pregled nad vsemi procesi in strankami

MDPŠ modul smo razvili v sodelovanju s priznanimi ustanovami in je zasnovana na način, da podpira vse vaše delovne procese. Omogoča sodoben, intuitiven in popolnoma prilagojen pregled nad delom v MDPŠ ambulanti in rezervacijami (kanban). Modul je združljiv z delom v ostalih specialističnih ambulantah in ga lahko uporabljate za delo ambulant na različnih lokacijah.

Naročanje na preglede

Zavedamo se, da je uspeh vaše ustanove odvisen od števila naročil, zato smo modul razvili z mislijo, da vam poenostavimo naročanje na preglede. Podpiramo elektronsko naročanje podjetij in samoplačnikov na preventivne preglede za delo, vozniška dovoljenja ter posest in nošenje orožja. Omogočamo pošiljanje terminov po elektronski pošti in naročanje prek spletnih vmesnikov, ki jih enostavno namestite na svojo spletno stran.
Naročanje na preglede
Varna izmenjava dokumentacije

Varna izmenjava dokumentacije

Varnost je na prvem mestu. Še posebej takrat, ko govorimo o izmenjavi zdravstvene dokumentacije. MDPŠ modul vam omogoča varno elektronsko posredovanje izvidov in spričeval, katere digitalno podpišete in skladno z veljavno zakonodajo pošljete naročnikom. Vsi podatki se shranjujejo avtomatsko, zato vam ni potrebno skrbeti za varnostno kopiranje.

Dostop do vseh podatkov

Ker je eAmbulanta rešitev v oblaku, lahko do vaših podatkov dostopate s katere koli naprave, kadar koli in kjer koli je na voljo internetna povezava. Vaš urnik, rezervirani termini, kartoteke strank, dokumentacija, statistika, poročila in vsakodnevna opravila so vam tako vedno pri roki.
Dostop do vseh podatkov
Izstavljanje in pošiljanje računov

Izstavljanje in pošiljanje računov

Celoten proces izstavljanja in pošiljanja računov je že podprt v eAmbulanti. Poleg možnosti integracije z računovodskimi sistemi in digitalnega izdajanja zbirnih računov se računi avtomatsko davčno potrjujejo prek vgrajene davčne blagajne. Seveda lahko račune tudi natisnete ali jih naročniku pošljete na elektronski naslov.

Integracija z laboratorijskim informacijskim sistemom – L@B-IS®

Integracija z L@B-IS® še dodatno poenostavi delovne procese, saj si na enostaven način prednastavite pakete laboratorijskih obravnav, ki so v celoti prilagojeni vaši ambulanti medicine dela. Integracija omogoča hitro in enostavno izdajanje naročilnic in prejem strukturiranih laboratorijskih rezultatov naposredno v eAmbulanto.
Integracija z laboratorijskim informacijskim sistemom - L@B-IS®
Integracija z napravami SCHILLER

Integracija z napravami SCHILLER

Integracija z napravami SCHILLER je nepogrešljiv del modula MDPŠ, saj vam omogoča hitrejši dostop do informacij, zmanjša ročni vnos podatkov in število napak. Na kartici stranke lahko z enim klikom dostopate do rezultatov preiskav, kar vam olajša pripravo izvida in hrambo podatkov na enem mestu.

Integracija s portalom eZdravje (CRPP)

Povezava s portalom eZdravje vam omogoča elektronsko izmenjavo zdravstvenih podatkov o pacientih ter njihove zdravstvene dokumentacije. Zagotavlja vam hitrejšo in celovitejšo obravnavo pacientov.
Integracija s portalom eZdravje (CRPP)
Izdelava e-ocene tveganja

Izdelava e-ocene tveganja

S pomočjo inovativne funkcionalnosti izdelave e-Ocene zdravstvenega tveganja si poenostavite delovne procese in komunikacijo z delodajalci, še posebej takrat, ko pride do večjih sprememb (spremenjena zakonodaja, nova delovna mesta, spremenjeni delovni pogoji, …). Na enostaven način izdelate elektronsko oceno tveganja, določite periodiko in obseg zdravniških pregledov.

Integracija s Preventivni.si

Spletna aplikacija Preventivni.si je rešitev našega podjetja, ki vašim poslovnim partnerjem omogoča enostavno, hitro in varno spletno naročanje na preglede medicine dela. S pomočjo aplikacije v treh klikih izdelajo napotnico in svoje zaposlene naročijo v vašo ambulanto neposredno na razpoložljivi termin ali v čakalno vrsto – odločitev je v celoti prepuščena vam. Spričevalo, ki ga izdelate po pregledu, digitalno podpišete in avtomatsko posredujete nazaj v njihovo aplikacijo. Aplikacijo že uporablja več kot 500 slovenskih podjetij.
Preventivni.si

Cenik

Osnovni paket

220,00 EUR / mesec + DDV

Vse funkcionalnosti za učinkovitejše vodenje MDPŠ ambulante z vsemi najpomembnejšimi integracijami:

Napredni paket

300,00 EUR / mesec + DDV

Vse funkcionalnosti iz osnovnega paketa z dodatnimi funkcionalnostmi za naročanje