MEDIFIT d.o.o. Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana  

Fizioterapija

Pregled prostih in rezerviranih terminov

eAmbulanta omogoča koledarski pregled nad vašim delom in zasedenostjo. Načrtujete lahko svoje razpoložljivosti in odsotnosti, stranke pa lahko naročate do 3 mesece vnaprej (tudi za ponavljajoče se termine – npr. vsak petek).

Jure Bornšek

diplomirani fizioterapevt, Myoreflex terapevt, terapevt Ortopedske medicine in manualne terapije

Poglejte si, zakaj prihrani eAmbulanta Juretu Bornšku kar 20 ur mesečno, ki jih lahko sedaj nameni pacientom.

Pregled zdravstvene dokumentacije in obravnav

Ob vsakem obisku se na kartici stranke ustvari obravnava, v katero lahko zapišete vse, kar ste pri stranki izvedli. Tako si boste zagotovili, da boste vse informacije lahko priklicali tudi čez nekaj tednov ali mesecev. Po obravnavi lahko pripravite tudi fizioterapevtsko poročilo.

Izdajanje računov

S pomočjo modula Zaračunavanje lahko račune za opravljene storitve izdate neposredno iz eAmbulante. Možen je tisk tako na termični tiskalnik kot tudi na A4 papir. Za vse tiste, ki vam je papir le v napoto, pa nudimo tudi možnost posredovanja izstavljenih računov neposredno na strankin elektronski naslov. Vsi izdani računi se avtomatsko potrujejo na FURS, saj eAmbulanta vključuje davčno blagajno.

Poslovanje, podprto s poročanjem

Svoje poslovanje lahko izboljšate in optimizirate s pomočjo izpisov uspešnosti in prometa, ki jih nudi eAmbulanta. Tako lahko spremljate svoj napredek in vpeljete spremembe tam, kjer so potrebne.

Brezplačen
14-dnevni preizkus

Z veseljem vam bomo omogočili brezplačno obdobje preizkusa aplikacije.

Izpolnite obrazec, nato pa vas bo kontaktiral strokovnjak za eAmbulanto in poskrbel za vašo brezplačno testno verzijo.